Hoppa till sidans innehåll

Dags för anmälan till Fjälltopploppet

15 FEB 2015 11:36
Fjälltopploppet i Bruksvallarna är vår säsongsavslutning. För tredje året i rad åker vi upp och är med på ungdomstävlingarna.
Vi har ordnat boende för 50 personer, först till kvarn på anmälan.
  • Skapad: 15 FEB 2015 11:36

Fjälltopploppet i Bruksvallarna är vår säsongsavslutning. För tredje året i rad åker vi upp och är med på ungdomstävlingarna och det finns några tuffingar som lurar på att köra långloppet. Programmet finns här: http://www.fjalltopploppet.se . Hör av er till Peter om det finns funderingar kring tävlingarna. KnallCrossen på söndag är en tävling som ungdomarna pratar om länge efter, det är årets höjdpunkt för många av dem.

 

Vi är glada över att ha kunnat ordna ett gemensamt boende på Fröjdvallen. Det är en större lokal som rymmer max 50 personer, vi sover på madrasser som finns där. Finns lite info om boendet här: http://www.stugknuten.com/stuga.asp?stugid=16251

 

Vi ordnar gemensam frukost och en gemensam middag på lördagen. Vi hjälps åt med att laga mat och frukost. Resa ordnar man själv, ange i anmälan om ni har plats över i bilen eller om ni vill åka med någon annan. Avresa kl 17:00 från klubbstugan på torsdag 16/4, hemkomst söndag 19/4 vid middagstid. 

 

Kostnaden för tre dagar med frukost och en middag är 500kr per person. För barn 6 år eller yngre är kostnaden 350kr. 

Eftersom antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller, anmälan till Helen på This is a mailto link. Om det finns fler intressenter än platser kommer vi hjälpa till att leta alternativa boenden. 

 

Skribent: Björn Walther

 

 

 

 

Kom med i vår Facebook grupp!

 

Postadress:
Matfors SK - Skidor
Peter Blomqvist, Plogvägen 10
86432 Matfors

Besöksadress:
Strandvägen 2
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: 0706838195
E-post: post@matforsskidklub...

Se all info