Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap och föräldramöte den 14/2

03 FEB 2013 20:04
Startlistan uppdaterad med senaste ändringar.
Vi kör klubbens första mästerskap på många år och direkt efter ett kort föräldramöte om Matforsracet torsdag den 14 februari. Båda aktiviteterna är för ALLA klubbens medlemmar och föräldrar. Anmälan senast tisdag den 12 februari till valfri ledare.
Varmt välkomna!
  • Uppdaterad: 05 JAN 2017 17:07

Tävlingen kommer vara anpassad för de olika grupperna. Det blir intervallstart med 15s mellanrum för alla. Hoppas många kan vara med, liten som stor, det är ni som gör det till en rolig aktivitet! 

Lämlarna åker en kortare bana med en sväng upp för kullen. Klassisk stil. 

Järvarna får känna på några av pucklarna på skicross banan och ta en sväng bort mot stora backen. Klassisk stil.

Lodjur och Isbjörnar delar vi in i åldersgrupper, 7-8 år, 9-10 år och 11 år och uppåt. De åker fristil upp på Uvberget i tre olika långa banor. Mer detaljer om banorna kommer närmare.

Det blir även en motionsklass för alla mellan 20 och 100 år. Bansträckningen vi tänkt oss för motionärerna börjar ut på sjön och ansluter på eljusspåret så man bara får den branta backen utför. Fristil med klassiskt spår draget. Det finns alltså inga ursäkter för att inte vara med :)

Första start 18:15 och alla borde vara i mål innan kl 19:00. Det blir troligen ingen prisutdelning mer än äran av att ha gjort en gedigen insats. 

 

Jonas Nilsson kommer finnas med på torsdag för att ge tips på skidteknik till vuxna som vill förbättra sin åkning.

 

Vi passar också på att ha ett föräldramöte kring Matforsracet söndag den 17 mars, vår populära tävling, efter klubbmästerskapet, dvs kl 19:00. Vi kommer gå igenom vad vi behöver hjälp med och svara på frågor. Det kommer finnas en lista där de flesta av er har fått en uppgift tilldelad. Vi pratar om vad det innebär och ni får chans att byta med varandra eller meddela om ni har förhinder. 

 

Som vanligt är det bara att höra av sig med frågor och funderingar om man har sådana!

 

Väl mött!! 

 

Preliminär startlista KM2013Preliminär startlista KM2013

Skribent: Björn Walther

 

 

 

 

Kom med i vår Facebook grupp!

 

Postadress:
Matfors SK - Skidor
Peter Blomqvist, Plogvägen 10
86432 Matfors

Besöksadress:
Strandvägen 2
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: 0706838195
E-post: post@matforsskidklub...

Se all info