Hoppa till sidans innehåll

Dags att hjälpa till! Nu är det på riktigt!

14 DEC 2010 13:30
Vi har akuta problem med att hitta funktionärer till styrelsen! Om det inte löser sig snabbt finns föreningen kanske inte kvar. Fundera en gång till om ni verkligen inte har möjlighet hjälpa till!
  • Uppdaterad: 05 JAN 2017 17:08

För att kunna fortsätta sysselsätta våra barn och ungdomar behöver klubben ett par nya funktionärer i styrelsen. Har du möjlighet att hjälpa till 5-6 kvällar under nästa år?
Vi har också ont om ledare för skidskolan och skulle behöva stöd där med.

 

Vid kommande årsmöte så tackar vi av några av de som hjälpt till under det senaste året och de lämnar några hål efter sig som vi behöver fylla med nya friska viljor.

Det är en sekreterare, en kassör och en valberedare som behövs. Kassören är en lite mer krävande roll och det underlättare om man är van bokföring och siffror. Den andra två kräver inga speciella förkunskaper och kommer inte ta mycket tid i anspråk heller. Sekreteraren är med på 4 till 5 möten under året och valberedningen hjälper till att leta efter ersättare till nästa årsmöte.

Kontakta mig om ni har frågor och funderingar på vad det innebär och vad som förväntas eller om ni har möjlighet att hjälpa våra barn.

Vi har som sagt lite ont om ledare för skidskolan (tisdagar kl 18-19 med start 30/11). Känner du att du kan vara med och hjälpa till med fram och avplockning, saftblandning eller kanske stöta de små i spåret skulle det göra vårt uppdrag lättare och minska risken för inställda träningar. Hör av dig!

Björn Walther
This is a mailto link
070-577 73 66

Skribent: Björn Walther

 

 

 

 

Kom med i vår Facebook grupp!

 

Postadress:
Matfors SK - Skidor
Peter Blomqvist, Plogvägen 10
86432 Matfors

Besöksadress:
Strandvägen 2
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: 0706838195
E-post: post@matforsskidklub...

Se all info