Hoppa till sidans innehåll

Coronaviruset och MSK

09 MAR 2020 21:16
Med anledning av den pågående smittspridningen av Coronaviruset (Covid-19) gäller tillsvidare följande för att delta eller närvara vid aktiviteter i Matfors Skidklubbs regi.
  • Uppdaterad: 09 MAR 2020 21:16

Om du är sjuk med symptom såsom hosta, feber eller andningssvårigheter ska du INTE träna, tävla eller gå på skidfritids. Du ska istället stanna hemma för att undvika att smitta andra och följa Folkhälsomyndighetens råd för ev. vidare åtgärder.
Kontakta 1177 vid osäkerhet och för att få råd. 

Detta kan du göra för att undvika smitta

  • Tvätta händerna ofta, med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Undvika att röra vid ansikte eller ögon.
  • Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk.

Styrelsen i Matfors Skidklubb uppmanar i övrigt sina medlemmar att generellt följa de riktlinjer och rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten.

Uppdaterad information finns att läsa på följande länkar:

http://www.krisinformation.se/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/smittsamma-sjukdomar/coronavirus/fragor-och-svar-om-nytt-coronavirus/

Vår förening är anslutna till Svenska Skidförbundet (SSF). MSK Styrelse vill därför att föreningens verksamhet även ska följa de rekommendationer SSF kommer med gällande bl.a genomförandet av skidtävlingar. SSF bevakar den löpande utvecklingen noga och följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters bedömningar samt rekommendationer kring detta.

Se denna sida för information från SSF

Hälsningar
Styrelsen

Skribent: Björn Walther
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Kom med i vår Facebook grupp!

 

Postadress:
Matfors SK - Skidor
Peter Blomqvist, Plogvägen 10
86432 Matfors

Besöksadress:
Strandvägen 2
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: 0706838195
E-post: post@matforsskidklub...

Se all info