Hoppa till sidans innehåll

Jenny


  1. Jenny Edin, 19 år. Jag studerar Handel och administrations programmet på skidgymnasiet i Sveg. 

  2. Jag åker skidor för jag gillar att träna och tävla. Det är kul att testa sig själv hur långt man kan gå. Att ha mål att jobba mot och ha kul på vägen gillar jag! Sen gillar jag hur mycket man får uppleva, att få se olika platser men också alla minnen som man tar med sig. 

  3. Jag gillar Matfors skidklubb för att man får mycket stöd. Det är en bra stämning i klubben och alla är hjälpsamma! Jag tycker det är en väldigt serös verksamhet som jobbar för allas bästa. 

  4. Jag tycker man ska välja Matfors Sk eftersom det är bra sammanhållning, kunniga tränare, roliga pass och utvecklande läger, bra mat, fina spår och nyrenoverad klubbstuga där alla får platts för att umgås! Detta vill man inte missa;) 

  5. Mina bästa tipps för att fortsätta med skidåkningen är att sätta upp mål för sig själv, det behöver inte vara stora mål men något som driver dig framåt att fortsätta vilja träna. Sen är det otroligt viktigt att ha roligt, skaffa vänner med samma intresse och peppa varandra. Se till att ha kul på vägen till dina mål. Jag tycker även det är viktigt att man ska ta vara på den hjälp man har runt om sig. Det är trots allt dem som gör det möjligt för dig att lyckas:)

Uppdaterad: 26 DEC 2020 21:25 Skribent: Björn Walther
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Kom med i vår Facebook grupp!

 

Postadress:
Matfors SK - Skidor
Peter Blomqvist, Plogvägen 10
86432 Matfors

Besöksadress:
Strandvägen 2
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: 0706838195
E-post: post@matforsskidklub...

Se all info