Hoppa till sidans innehåll

Fettisdag 12/2 till Källrå

07 FEB 2013 23:17
Vi gör vår uppskattade tur till Källråstugan på tisdag 12/2. Järvar och Lodjur startar vid Rännö Byggdegård och Isbjörnarna kör från klubbstugan.
Lämlarna kör träning som vanligt ivd klubbstugan.
  • Skapad: 07 FEB 2013 23:17

Vi har de senaste åren gjort en uppskattad utflykt till Källråstugan i samarbete med Friluftsfrämjandet och Rännö byggdeförening och tänkte göra samma sak i år. 
Järvar och Lodjur samlas vid Rännö Bygdegård (grön plutt på kartan) kl 18:00 och åker skidor till korsningen mellan Rännövägen och Rödmyranvägen (mot Rännöbodarna), det är ca 2 km. Där startar en frågeslinga på ca 1km som vi går till fots längs med vägen. Isbjörnarna kör från klubbstugan till frågeslingans start, ca 6-7km. Medtag pannlampa och pengar till fika.
Lämlarna kör träning vid klubbstugan som vanligt eller går frågeslingan tillsammans med en vuxen. Om någon från en annan grupp inte vill, vågar eller känner för att åka med går det jättebra att vara med och träna vid klubbstugan.
Serveringen öppnar kl 19:00 och det brukar blir mysigt i den lilla stugan när alla barn väller in. Föräldrar hämtar ca 19:30 om man inte vill vara med och gå tipsslingan och fika. Alla är välkomna att vara med! Tänk på att det är ont om parkering vid stugan och man får ställa sig längs med vägen där tipsslingan startar. Sammåk gärna.
Det som finns till försäljning är semlor 20kr, korv 10kr, kaffe 10kr. Saft ingår. 
!! Glöm inte att anmäla er till Klubbmästerskapet torsdag 14/2, gammal som ung !! 
Som vanligt är det bara att fråga på!
Skribent: Björn Walther

 

 

 

 

Kom med i vår Facebook grupp!

 

Postadress:
Matfors SK - Skidor
Peter Blomqvist, Plogvägen 10
86432 Matfors

Besöksadress:
Strandvägen 2
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: 0706838195
E-post: post@matforsskidklub...

Se all info