Brons Sponsorer

Det är detaljerna som gör helheten! Här är våra BRONS sponsorer! Tack för era bidrag till ungdomarnas tävling.

logga_skifu

SKIFU

SKIFU, Sundsvalls kommuns Fastighetsutveckling AB, är ett kommunägt fastighetsbolag vars främsta syfte är att främja utveckling och nyetablering inom Sundsvalls Kommun genom att bygga, förvärva, äga och förvalta fastigheter som är strategiskt viktiga för kommunen, och att avyttra sådana fastigheter med bästa möjliga ekonomiska resultat.

Vår hemsida

Markus Nilsson Skog

Allt från skog till mark! En snöröjare i tiden!

fazer

Fazer

Familjeföretaget Fazer grundades år 1891 när Karl Fazer öppnade sitt första konditori i Helsingfors. Idag har Fazer-koncernen affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster samt bageri- och konfektyrprodukter. Kända varumärken är bland andra Amica, Dumle, Geisha och Skogaholm.

Inspiration finns här

koneo

Koneo

Vi gör det enklare
Vi gör allt vi kan för att göra det enklare för våra kunder. Vi är lätta att få tag på, enkla att ha att göra med och lätta att förstå.

Vi finns alltid nära
Vi finns där våra kunder finns. Vi lyssnar på våra kunder och erbjuder långsiktiga lösningar man kan lita på.

Vi skapar värde
Vi engagerar oss i att skapa värde för våra kunder och håller vad vi lovar.
Vi vågar!

Träffa oss här!

trim

TRIM - För ditt liv

Aerobics, spinning, kettlebells, pump, cirkelträning, zumba, yoga, step, box, tabata och ett riktigt gym. Allt detta lätttillgängligt i Matfors. Kom och träna hos oss, vi har alternativ för alla!

Välkommen till www.tranaimatfors.se!

nojeshallen

Nöjeshallen

3 000 kvadratmeter med skoj Vi erbjuder aktiviteter för såväl familjen som företaget och föreningen. 3 000 kvadratmeter med skoj för alla åldrar.

Hemsida

vtg

VTG

Söker du transporttjänster, grävare, hjullastare etc så har du hittat rätt!

VTG ser till att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt med rätta utrustningen. Medlemsföretagen har stor kompetens för att klara av alla sorters entreprenader, både stort och smått. Tveka inte att ta kontakt med frågor och funderingar!

Uppdaterad: 07 JUN 2016 23:18 Skribent: Björn Walther

Peter Blomqvist, Plogvägen 10