Hoppa till sidans innehåll

Bergom Såg


Matfors SK brinner för bygden och att då kunna samarbeta lokalt är givetvis AO och för vår och byns utveckling. Bergoms Såg - Bolist - och MSK inledde ett större samarbete kring vårt underbara USM och på den vägen fortsätter vi nu när vi fortsätter satsa framåt!

Att då få tryggheten över flera år, det ger oss fortsatt råg i ryggen!

/MSK

 

Varför det är viktigt för Bergom Såg att engagera sig i föreningslivet.
Orten och dess innevånare är viktiga för Bergom Såg. Ända sedan starten 1964 så har företaget engagerat sig i lokala frågor. Att lämna stöd och engagemang i föreningslivet är viktigt av flera skäl. Det skapar välbefinnande och engagemang, vilket är utvecklande för både orten och individen.
Att det ofta handlar om idrott och friluftsliv för oss är dels för att vi tycker om utmaningar och tävlingar dels för att en god hälsa leder till fler positiva effekter.
Vi vill bidra till att människor mår bättre genom att delta i någon idrott eller friluftsliv. När man rör på sig, motionerar eller tävlar så mår man bättre. När man mår bättre så presterar man bättre inom andra områden. Man orkar mer. Man blir gladare.
Vi tror att människor som mår bra bidrar oftare positivt som medborgare och beslutsfattare till samhället, som medarbetare och chefer till sina företag och näringslivet.
Vad är viktigare för vårt framtida samhälle än att bidra på till att stödja våra unga som skall leva, verka, påverka och kanske leda?
Matfors skidor har visat stort engagemang för sin verksamhet och sina medlemmar och det faller inom ramen för våra ambitioner. Därför känns det naturligt och trevligt att stödja den verksamheten.
Tack för ert engagemang!
Med vänlig hälsning
Michael Berggren
Uppdaterad: 25 DEC 2020 10:35 Skribent: Björn Walther
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Kom med i vår Facebook grupp!

 

Postadress:
Matfors SK - Skidor
Peter Blomqvist, Plogvägen 10
86432 Matfors

Besöksadress:
Strandvägen 2
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: 0706838195
E-post: post@matforsskidklub...

Se all info