Hoppa till sidans innehåll

VÅRFLÅSET

12 MAJ 2019 19:55
Nu startar vi vår nya satsning, perfekt för alla åldrar och förmågor!
VÅRFLÅSET är träningar anpassade efter ambitionsnivå och förutsättningar där alla kan vara med och ha roligt, utveckla sin kondition och hälsa. Läs mer om upplägget här.
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2019 19:55

VÅRFLÅSET vänder sig till alla åldrar och förmågor. Tanken är att vi gemensamt ska inspirera och motivera varandra till en bättre kondition och hälsa samtidigt som vi har roligt och umgås. 

Vi tränar tisdagar och torsdagar kl 18:30 till 20:00 med start torsdag 16/5 och håller på fram till midsommarveckan. Samling vid klubbstugan.

Vi startar varje träning med en gemensam lekfull uppvärmning på ca 15 minuter.

Därefter delar vi upp oss i grupper utifrån ambitionsnivå. Exakt vilka grupper det blir beror på uppslutning för dagen men vi tänker oss att det spänner mellan raskpromenad och löpning i bra tempo. Vi håller på omkring en timme effektiv tid. Barn och ungdomar från våra träningsgrupper kommer vara med och vi tränar tillsammans barn och vuxna. MSKs ledare kommer vara med på uppvärmningen och hjälpa alla grupper igång och sprider sedan ut oss bland grupperna. 

Vi kommer variera oss med löpning, intervaller, stavgång och cirkelträning. Alltid anpassat efter gruppernas ambitioner. 

Vi kommer också hjälpa till med att sätta ett personligt mål som vi hoppas kan uppnås till midsommar. Det kan vara att springa elljusspåret på 20 minuter, springa en mil, springa runt Åsta, nå en viss kilometertid eller delta på ett visst antal träningar fram till midsommar. Tanken är att målet ska fungera som en morot att hålla igång. 

Inga föranmälan behövs, bara dyka upp. Är du inte medlem går det bra att vara med och prova på några gånger. 

För funderingar och frågor kontakta Björn.

Varmt välkommna på roliga gemensamma kvällar! 

Skribent: Björn Walther
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Kom med i vår Facebook grupp!

 

Postadress:
Matfors SK - Skidor
Peter Blomqvist, Plogvägen 10
86432 Matfors

Besöksadress:
Strandvägen 2
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: 0706838195
E-post: post@matforsskidklub...

Se all info