Hoppa till sidans innehåll

Kanonerbjudande på valla

08 NOV 2014 09:22
Vi har som en av få klubbar i distriktet fått ett kanonerbjudande på valla från Start med 40% rabatt på alla deras produkter (från listpris). Ta chansen att spara några kronor och beställ innan 19 november! Valla blir inte gammal.
  • Skapad: 08 NOV 2014 09:22

Start gör bra valla. De är ledande på många av sina produkter, även om de kanske inte är likna namnkunniga som Swix. 

Här får vi chansen att köpa på oss verktyg och valla till mycket bra priser, rätt förvarad åldras valla inte utan det går bra att bunkra upp för några år framåt. 

 

Välja produkter

Vi har satt ihop 9 st olika paket. Man kan kombinera dem hur som helst, tex en liten glidvalla + en mellan fästfalla. Man kommer väldigt långt på det lilla glid och fästvalla paketet, börja där om ni är osäkra. Verktyg och utrustining har vi inte gjort några paket på, de finns längst ner i prislistan. Kanske dags för ett riktigt vallajärn? 

Det går också bra att välja ut enstaka produkter om man vet vad man är ute efter, titta i prislistan nedan och plocka ut de STARTNR du är intresserad av (om det står START i första kolumnen, skriv nummret från andra kolumnen i prislistan, utan -F009).

De mest intressanta produkterna är gulmarkerade i prislistan av Starts representant. 

På Starts hemsida kan man läsa om vallorna: http://www.startskiwax.com/se/skiwaxes/

I klubbstugan kommer det finnas några kataloger och prislistor. Tveka inte att fråga någon av oss ledare om ni vill resonera om vad ni ska välja! 

 

Här finns prislistan: Prislista StartPrislista Start

Våra förslag på paket: MSK Valla Paket v2MSK Valla Paket v2

 

Beställ

Antingen skriver ni upp er på listan i klubbstugan eller så skickar ni ett mail till Helene med artikelnummer och antal. 

Om ni har flera enstaka produkter föreslår vi att ni skickar e-post. Räkna också ut vad er totala kostnad blir och skriv det i mailet. 

OBS!! Senast 19 november!!

Skribent: Björn Walther

 

 

 

 

Kom med i vår Facebook grupp!

 

Postadress:
Matfors SK - Skidor
Peter Blomqvist, Plogvägen 10
86432 Matfors

Besöksadress:
Strandvägen 2
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: 0706838195
E-post: post@matforsskidklub...

Se all info