Hoppa till sidans innehåll
Vallaboden

Dags för stugvård

08 MAJ 2013 23:28
Första steget i stugrenoveringen är klart! Grymt jobba av alla! Den 25 och 26 maj fortsätter vi med målningen. Vi hoppas ni har möjlighet att hjälpa till någon av dagarna!
  • Uppdaterad: 05 JAN 2017 17:07

Söndag den 19 maj ska vi snickra och fixa med vallaboden som behöver lagas och rätas upp. Det blir lite grävning, städning och snickring av hyllor och annat i skotergaraget. Vi samlas vid 9-tiden på förmiddagen och borde vara färdiga vid lunch. Den här dagen behöver vi inte vara så många, blir vi 5-6 st kommer vi långt.

Om ni har förslag på förbättringar vi borde göra på vallaboden så hör av er i förväg så vi hinner ordna det material som ev behövs.

 

Helgen den 25-26 maj ska båda stugorna målas, det blir en gemensam aktivitet med Uvarna. Vi bjuder på enklare lunch båda dagarna och det kommer arrangeras några aktiviteter för barn som följer med. Det blir några barmarksövningar och en enklare OL-bana. Det är helt OK att komma och gå som det passar under dagen, all hjälp är värdefull! Vi kommer hålla på från ca 9 på förmiddagarna fram till ca 17 på eftermiddagen. Målarvänliga kläder och arbetshandskar rekommenderas.

Om ni har synpunkter på kulören är de välkomna senast 17/5. Just nu lutar det mot "herrgårdsgul" med vita knutar. 

 

Om ni har möjlighet att vara med, skicka en anmälan senast 22/5 till Björn så vi kan planera uppgifterna, maten och vet vilka vi ska underrätta vid händelse av dåligt väder. 

Skribent: Björn Walther

 

 

 

 

Kom med i vår Facebook grupp!

 

Postadress:
Matfors SK - Skidor
Peter Blomqvist, Plogvägen 10
86432 Matfors

Besöksadress:
Strandvägen 2
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: 0706838195
E-post: post@matforsskidklub...

Se all info