Club Intersport

MSK har gått med i Club Intersport. Det innebär flera fördelar för oss medlemmar

• 15% rabatt på all skidutrustning
  • 2-6% bonus på alla inköp
  • Hjälp med mätning av spann och beställning av utrustning (boka tid i förväg)
  • Samtidigt får klubben 3% på det alla våra medlemmar handlar för

Det är alltså en riktig vinn-vinn situation!

För att det ska fungera krävs det att man registrerar sig hos Intersport, det är enkelt! Följ länken nedan och skriv in dina uppgifter, sedan är det klart! Det är lika för både nya och gamla medlemmar hos Intersport.

MSK hos Club Intersport

Hjälp oss samla pengar och passa på att spara lite själv! Vänta inte, gör det nu!

Intersport Birsta har länge sålt skidutrustning till motionärer och viljan finns i butiken att få den att bli en riktig skidbutik som även riktar sig mot tävlande. Intersport har därför inlett ett samarbete med oss för få hjälp att få rätt utbud och göra butiken attraktiv för skidklubbar i distriktet. Man kan inte begära att en butik ska kunna bli en riktigt spännande och bra skidbutik första vintern, så vi hoppas att ni kan ha överseende med vi inte har samma utbud som Team sportia hade, men allt går att beställa hem och vi jobbar hela tiden på att bli bättre. Vi tar gärna emot tips på leverantörer som ni gärna ser i butiken (som ex red creek som vi hört från flera). Butiken kommer även att jobba tillsammans med distriktets enda skidslip (bra nog för längdskidor alltså!!!), dvs CW Skidslip.

För att säkerställa att vi kommer att kunna ta hand om våra skidklubbar på ett bra sätt så är vårt mål att jobba med endast 4 klubbar, där en av klubbarna som vi gärna ser är Matfors SK.

Uppdaterad: 2016-06-08 00:13
Skribent: Björn Walther